VINTAGE PASPOP

VINTAGE PASPOP

Hans Boodt Mannequins is leverancier en producent van etalagefiguren. Het nummer één brand levert hoogwaardige figuren met karakter en elk met een eigen unieke uitstraling. De Vintage Paspop Collectie mixt talloze kleuren met moderne materialen en een flinke dosis creativiteit. Slank, soepel en sexy personen in hun twintiger jaren. De authentieke paspoppen, maar dan in een modern jasje. Innovatief, creatief, Dutch, rebels en jong.

VINTAGE PASPOP MET EEN TWIST

De Vintage Paspop Collectie is een speciale editie gebaseerd op de huidige Casual Collectie. De vintage paspop is ontwikkeld met een kleinere fit en voorzien van een nieuw, abstract imago. De buste en het hoofd van onze vintage paspop is bedekt met vintage stof, de armen en benen zijn standaard verkrijgbaar in een zwart matte finish. Maar wij zouden Hans Boodt Mannequins niet zijn als we niet nog een stapje verder zouden gaan en op onze eigen versie van de vintage paspop nóg meer variaties zouden bedenken.

MIX & MATCH MET ONZE VINTAGE PASPOP

Bij Hans Boodt Mannequins zijn de mogelijkheden oneindig. Ga voor authentiek en traditioneel, maar dan in een modern jasje en met een unieke twist. Onze collectie vintage paspoppen zijn geboren om in de schijnwerpers te staan. Op zoek naar een collectie met een touch van onze vintage collectie? Bekijk dan de gerelateerde collectie Fabric Abstract, multifunctionele paspoppen voorzien van traditionele elementen maar ontwikkeld voor de huidige markt. Of de dames en heren uit de Dijckman & Dijckman Collectie, perfect om een moderne doch nostalgische sfeer te creëren. Stijlvol, elegant en traditioneel. Maar de échte twist zie je terug in onze Macaron Collectie. Gooi alle paspoppen uit bovenstaande collecties in de mix en dit is het resultaat. Paspoppen voorzien van een prachtig kleurenpallet dat spreekt tot de verbeelding van fantasie.

VINTAGE PASPOP OP MAAT GEMAAKT

Onze collectie vintage paspoppen zijn zeer divers en gevarieerd, maar wij realiseren ons dat ieder merk zijn eigen karakter en identiteit heeft, en dus ook andere wensen en behoeften kan hebben. Dankzij onze innovatieve werkwijze is iedere vintage paspop compleet samen te stellen passend bij jouw merk. Het creëren van karakters is onze specialiteit. Het is waar we van houden en wat we kunnen als de beste. En onthoud: de mogelijkheden zijn eindeloos en niks is onmogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.