WE ZIJN…HANS BOODT ETALAGEFIGUREN

Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren paspoppen.

We onderscheiden ons product door te garanderen: een kwalitatief hoogstaand product en snelle levering voor de beste prijs.

WE ZIJN… VERNIEUWEND CREATIEF NEDERLANDS REBELLIOUS JONG

Snel denkend, flexibel en experimenteel.

We zijn gepassioneerd door ons vak en gericht op het begrijpen van uw behoeften. Met meer dan 40 jaar bewezen branche-ervaring in de detailhandel, groothandel, visuele merchandising en conceptontwikkeling, stelt het ons in staat om elk etalagefiguur met een onderscheidend charisma te creëren, omdat we begrijpen dat elk merk zijn eigen karakter nodig heeft.

Hierdoor kunnen wij voor elk bedrijf een passend etalagefiguur leveren.
Ofwel voor high-end winkels, warenhuizen, ketens of individuele retailers. Voortdurend evoluerende producten, productontwikkeling en innovatie op een manier die goed is voor mens en planeet.

Van binnenuit naar buiten kijkend.

Ons verhaal begon letterlijk met uitzicht door een etalage ruit.
Onze focus: het creëren van aantrekkelijke etalages.

In 2002 hebben we die visie uitgebreid om onze toekomst te definiëren – van het creëren van de scène naar het creëren van de karakters die gedurfde nieuwe verhalen op een wereldwijd podium verkondigen.

ONZE VISIE

DE AUTORITEIT ZIJN DOOR INSPIRATIE EN INNOVATIE.

Gedreven door vakmanschap, gedreven door innovatie.

Etalagefiguren ontworpen en op maat gemaakt of volledig aangepast op uw merk.
Om met je stemming te matchen en een duidelijk statement te maken. Om het gezicht te zijn van uw laatste campagne. Van eerste schets tot uiteindelijke productie, samen creëren we jouw unieke karakter.

ONZE MISSIE

HET MEEST GEWILDE ETALAGEFIGUREN BEDRIJF OP MAAT ZIJN IN DE MODE-INDUSTRIE.

Geïnspireerd door wereldwijde trends

en de wereld rondreizen, zien we dat verschillende ideeën op verbazingwekkend nieuwe manieren worden gebruikt. Niet alleen in mode, maar ook in architectuur, interieurdesign, films, media…. Noem maar op!
Inspiratie is overal. Hans Boodt Mannequins voegt hun vleugje Nederlandse innovatie en creativiteit toe om elk product uniek te maken.

Alleen al om die reden zijn we gepassioneerd over onze samenwerkingen.