WE ARE...HANS BOODT MANNEQUINS

Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren mannequins.

We onderscheiden ons door een product te garanderen van hoge kwaliteit met daarbij een snelle levering voor de beste prijs.

WE ARE INNOVATIVE CREATIVE DUTCH REBELLIOUS YOUNG

Snel schakelen, flexibel en experimenteel

We zijn gepassioneerd door ons vak en volledig ingesteld op het begrijpen en vertalen van uw behoeften. Met meer dan 40 jaar bewezen branche-ervaring in retail, groothandel, visual merchandising en concept ontwikkeling, stelt het ons in staat om elk etalagefiguur met een onderscheidend charisma te creëren, omdat we begrijpen dat elk merk behoefte heeft aan zijn eigen karakter.

Hierdoor kunnen wij voor elk bedrijf een geschikt etalagefiguur leveren. Ofwel voor high-end winkels, warenhuizen, ketens of individuele retailers. Voortdurend voortgang in producten, productontwikkeling en innovatie op een manier die goed is voor mens en planeet.

Van binnen naar buiten kijken.

Ons verhaal begon met een vooruitziende blik.           Onze focus: het creëren van aantrekkelijke etalages.

ONZE MISSIE

De meest gewilde ‘made to measure’ mannequin company zijn in de wereld van de mode industrie.

Driven by craftsmanship, powered by innovation

Etalagefiguren worden ontworpen en op maat gemaakt, of volledig aangepast, om uw merk te definiëren. Zodat het perfect past bij het merk DNA, om een statement te maken. Om het gezicht te zijn van uw laatste campagne. Van eerste schets tot eindproductie, samen creëren we jouw unieke karakter.

ONZE VISIE

De autoriteit te zijn door inspiratie en innovatie.

Geïnspireerd door wereldwijde trends

Wanneer we de wereld rondreizen, zien we dat verschillende ideeën op verbazingwekkend nieuwe manieren worden gebruikt. Niet alleen in mode, maar ook in architectuur, interieurdesign, films, media…. Noem maar op!

Inspiratie is overal. Hans Boodt Mannequins voegt hun vleugje Nederlandse innovatie en creativiteit toe om elk product uniek te maken.

Alleen al om die reden zijn we gepassioneerd over onze samenwerkingen.