REALISTIC MANNEQUINS

CREATING CHARACTERS

TRANSPARANTE PASPOP

Onze transparante paspop wordt gekenmerkt door een klassieke schoonheid. De mannen en vrouwen uit de Paris Transparent Collectie steken met hun ‘’less-is-more’’ houding boven de massa uit. Geïnspireerd door de haute couture, kunst en architectuur van Parijs en voorzien van de unieke Hans Boodt Mannequins-touch. Bekijk onze transparante paspop collectie!

KLASSIEKE EN ELEGANTE TRANSPARANTE PASPOP

De dames en heren uit de Paris Transparent Collectie stralen elegantie uit. Een transparante paspop met een less-is-more houding en een klassieke schoonheid. De dames uit de collectie zijn bescheiden, ietwat gereserveerd maar steken als stijlvolle Parisienne met kop en schouders boven de massa uit. Onze transparante paspoppen voegen extra flair, elegantie en klasse toe aan jouw merk. Ze voorzien iedere outfit van een vleugje haute couture. Onze transparante paspoppen komen het best tot hun recht in de spotlight, wek ze tot leven door het gebruik van lichtbronnen en laat ze stralen.

De heren uit de transparante paspop collectie zijn geïnspireerd op de Parijse man. Hij is zelfbewust, zakelijk en beschikt over een goed gevoel voor mode en de hedendaagse stijl. Creëer een Parijse sfeer met onze mannelijke transparante paspop. Het gevoel van de Parijse atmosfeer op straat, de idyllische cafés en haar historische modewereld. Geef jouw merk die unieke touch met onze transparante paspop.

TRANSPARANTE PASPOP: EEN UNIEKE AANVULLING

De afwerking van onze transparante paspop wordt gecreëerd door een specifieke kleur op de etalagepoppen te spuiten. De Paris Transparent Collectie is een unieke aanvulling op de elegante Paris Collectie, welke bestaat uit de Realistic, Abstract en Papier-maché. Op zoek naar een sportievere collectie of liever een traditionele maar unieke vintage paspop? Bekijk dan ook eens onze andere collecties! Heb je een specifiek verzoek of vragen? Bij Hans Boodt Mannequins is alles mogelijk op aanvraag en staan we klaar om hierin, indien gewenst, te adviseren. Neem contact met ons op!