REALISTISCHE PASPOPPEN

CREATING CHARACTERS

REALISTISCHE PASPOPPEN

De realistische paspoppen van Hans Boodt Mannequins zijn jong, hip, zitten vol met levenslust, zijn levensecht en een tikkeltje fantasierijk. Onderscheid je van de massa met onze unieke realistische paspoppen, gecreëerd met passie en van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk onze collectie realistische paspoppen!

VEELZIJDIG AANBOD REALISTISCHE PASPOPPEN

Ga je voor sexy, fantasierijk, levensecht of jeugdig? Elegant, perfect geschapen of subtiel? Hans Boodt Mannequins biedt een veelzijdig aanbod realistische paspoppen. Wij hebben een passie voor paspoppen en etalagefiguren en creativiteit zit in ons DNA. Dit is één van de redenen waarom Hans Boodt Mannequins dé producent en leverancier van etalagepoppen is.

Levensechte realistische paspoppen vind je onder andere in onze Beat Union en Casual Realistic collectie. Hippe, jonge stadsmensen in de bloei van hun leven. Dankzij hun levensechte huidskleur en talloze posities creëer je een unieke presentatie!

De realistische paspoppen uit onze Celebrate Life Realistic collectie zijn elegant, sierlijk en teder. Dankzij hun torenhoge benen steken ze hoog boven iedereen uit. Onderscheid jij je liever van de massa? Dan zijn de realistische paspoppen uit de Ugly’s collectie perfect voor jou! Levensecht krijgt een nieuwe betekenis dankzij deze heren. Niet je standaard paspop, maar perfect om een kledinglijn mee te presenteren die een ‘niet-model’ ook past.

Hans Boodt Mannequins beschikt ook over een realistische paspoppen kindercollectie, Abbey Road Kids. Unieke kinderpaspoppen die dankzij talloze posities en houdingen continu in beweging zijn. Of wat dacht je van Miss Róisín? Perfect om lingerie of bodywear te presenteren. Sexiness in style!

REALISTISCHE PASPOPPEN CUSTOM-MADE

Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en creativiteit zijn onze collecties uniek en streven wij naar de top van de paspoppen wereld. Al onze mannequins zijn van hoogwaardige kwaliteit en met passie gemaakt. Hans Boodt Mannequins beschikt over een breed aanbod realistische paspoppen, maar wij begrijpen ook dat een etalagepop perfect moet aansluiten bij jouw merk. Daarom zijn al onze paspoppen en etalagefiguren compleet maar jouw wensen en ideeën samen te stellen. Ontwerp jouw eigen unieke realistische paspop! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!