REALISTIC MANNEQUINS

CREATING CHARACTERS

REALISTISCHE ETALAGEPOPPEN

Vertegenwoordig de hedendaagse wereld en het huidige stadsleven met onze realistische etalagepoppen. Unieke collecties, gecreëerd vanuit passie en voorzien van onverwachte combinaties en materialen. Elegant, hip en een vleugje haute-couture. Bekijk onze collecties realistische etalagepoppen!

Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en creativiteit zijn onze collecties uniek en streven wij naar de top van de paspoppen wereld. Onze mannequins zijn vervaardigd uit de beste materialen en gecreëerd met passie. Eén van de belangrijkste aspecten is dat onze realistische etalagepoppen perfect aansluiten bij jouw merk. Mede om deze reden ontwikkelt Hans Boodt Mannequins ook custom-made mannequins. Iedere etalagepop is aan te passen aan jouw wensen en voorkeuren. De mogelijkheden zijn oneindig.

Zoek je écht iets opvallends? Bekijk dan de realistische etalagepoppen uit de Fantasy collectie. Met hun porseleinen huidskleur, amandelvormige ogen en onvoorstelbaar lange wimpers hebben deze dames een bijna engelachtig voorkomen. De vreemde gewrichten geven de mannequins een ouderwetse en tengere look. Uniek en perfect voor de presentatie van high-end collecties.

Ook de paspoppen uit de Casual Realistic- en de Celebrate Life Realistic collectie, de Miss Róisín collectie en de Abbey Road Kids behoren tot onze realistische etalagepoppen. Onderscheid je van de massa, creëer iets unieks met onze realistische etalagepoppen!

SEMI-REALISTISCHE ETALAGEPOPPEN
Semi-abstracte of semi-realistische paspoppen zijn paspoppen die ergens tussen abstract en realistisch in liggen. Ze hebben vaak enkele gelaatstrekken, net als de realistische paspoppen, maar in veel mindere mate of op een meer abstracte manier. Voorbeelden hiervan zijn de Paris en de Studio Collections.

KARAKTERS CREËREN: REALISITC-MANNEQUINS ONTWORPEN IN 3D
Etalagepoppen van Hans Boodt Etalagepoppen kunnen net zo individueel zijn als echte mensen. Dat is waar het allemaal om draait bij het creëren van personages: het omarmen van iemands individualiteit. De collectie is ontworpen in onze eigen 3D Design Studio. Aandacht voor de kleinste gezichtsdetails was onderdeel van het proces. Deze 8 unieke personages zijn slechts voorbeelden van de mogelijkheden die we in onze 3D Studio hebben. De mogelijkheden zijn eindeloos.