PASPOP VROUW

FEMALE MANNEQUINS

PASPOP VROUW

Hans Boodt Mannequins heeft passie voor etalagepoppen. Flawless, elegant, zelfverzekerd en een vleugje attitude: de paspop vrouw van Hans Boodt Mannequins voelt zich thuis in de schijnwerpers en ieder kledingstuk is haar op het lijf geschreven. Abstract of realistisch, sierlijk of sportief, de mogelijkheden zijn oneindig. Bekijk onze unieke collecties!

ABSTRACTE PASPOP VROUW

Onze abstracte paspop vrouw past zich gemakkelijk aan. Dankzij een combinatie van city chic en city roughness straalt zij een urban-look uit en ademt ze high-society. The best of both worlds. Zo zijn de dames van de Blend Abstract Collectie thuis in het moderne stadsleven. Ze zijn zelfbewust, hebben gevoel voor mode en een echte ‘ laissez-faire’ houding.

Op zoek naar een échte unieke look voor jouw paspop vrouw? De paspoppen uit de Zoë Collectie zijn voorzien van een popachtige charme en een unieke look. Met haar raadselachtige wimpers straalt ze attitude en power uit. Long lashed elegance. Ook de vrouwen uit de Leila Abstract Collectie stralen elegantie uit. Met hun high-end fashion look creëer je de perfecte Milaanse fashion scene. Apart en futuristisch, maar tevens charmant en verleidend. Liever iets sportiever? Bekijk dan onze Sport- en Movement Collecties!

REALISTISCHE PASPOP VROUW

Laat ons je meenemen naar een sprookjesachtige plek, waar high-end fashion samensmelt met fantasie. Onze lieftallige paspop vrouw uit de Fantasy Realistic Collectie neemt je mee naar een universum waar alles kan. Voorzien van een licht porseleinen huidskleur en overweldigende wimpers presenteert deze paspop vrouw jouw high-end collecties op de perfecte manier. Ook Miss Roísín betovert haar publiek. Sexiness in Style, met hoofdletter S. Een perfect en gedetailleerd lichaam, gemaakt om lingerie of bodywear te presenteren. Hans Boodt Mannequins ontwerpt iedere paspop vrouw met passie en oog voor detail. Zo ook de dames uit Celebrate Life Collectie, de Blend Collectie, de Casual Collectie en de Beat Union Collectie.

DE PERFECTE PASPOP VROUW

Dankzij onze innovatieve werkwijze kunnen wij jou garanderen dat iedere paspop vrouw past bij jouw merk, identiteit en stijl. Niet gevonden wat je zocht? Bij Hans Boodt Mannequins kunnen we een paspop vrouw voor je ontwerpen vanaf schets tot aan eindproduct. Iedere paspop is naar wens samen te stellen, endless possibilities. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!