COVERED TORSO

PASPOP TORSO

PASPOP TORSO

Hans Boodt Mannequins levert naast paspoppen, etalagepoppen en/of etalagefiguren ook de paspop torso. Het belangrijkste lichaamsdeel waar de meest modieuze kleding op rust. De benen worden vervangen voor een zogenaamde base in de vorm van bijvoorbeeld een statief of een driepoot. De paspop torso is uitstekend geschikt voor het presenteren van bovenkleding. Torso’s beschikbaar in eindeloze variaties en combinaties. Vervaardigd uit de beste materialen en gecreëerd met passie. Bekijk de collectie!

ONZE UNIEKE PASPOP TORSO COLLECTIE

Wij zouden Hans Boodt Mannequins niet zijn als wij geen unieke en bijzondere paspop torso collectie zouden presenteren. In onze collectie vind je zowel vrouwelijke als mannelijke torso’s in verschillende varianten. Een zogenaamde halve torso welke tot boven de heup gaat of een ¾ torso welke doorloopt tot aan halverwege de bovenbenen. Gebruik een torso met of zonder base voor verschillende composities. Beeld je de meest ondenkbare combinaties en variaties in en zie onze paspop torso collectie voor je.

PASPOP TORSO MET UNIEKE FINISHING TOUCH

Op zoek naar een authentieke look gecombineerd met moderne materialen. Een wereld waar stof, leder, hout en opvallende kleuren hand in hand gaan? Kies dan voor onze Macaron Paspop Torso collectie, waar de traditionele paspop torso bekleed is met bijzondere, niet alledaagse kleuren. Een doosje macarons in de vorm van een paspop. Traditie met een twist. Ben je op zoek naar een unieke presentatie voor jouw collectie? De Invisibles paspoppen zijn speciaal ontwikkeld zodat de focus volledig op het product komt te liggen. De naam verraadt het al een beetje, wanneer de Invisibles torso wordt aangekleed, zal de posities letterlijk onzichtbaar worden.

MANNELIJKE EN VROUWELIJKE PASPOP TORSO

Naast onze unieke en bijzondere torso etalagefiguren, bevat onze paspop torso collectie ook stijlvolle en elegante dames en heren torso’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van de heren van de Wonderwood Gents Torso collectie? Torso’s uitgerust met hoogwaardig leer en chromen details. Stijlvol en elegant. Ook de dames uit de Leila Torso collectie zijn ongelooflijk charmant. Afgewerkt met een glanzende finish stralen deze dames overal en in iedere outfit. Ook kinder torso’s en sport torso’s zijn te vinden in ons eindeloze aanbod van de paspop torso. Bekijk onze collecties! Heb je interesse of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.