MISS RÓISÍN

PASPOP LINGERIE

PASPOP LINGERIE

Sexyness in Style met hoofdletter S. Beter kunnen we Miss Róisín niet omschrijven. Een realistische paspop lingerie, ontworpen om lingerie of bodywear op een stijlvolle manier te presenteren. Ervaar het betoverende effect van Miss Róisín, bekijk onze unieke paspop lingerie!

UNIEKE PASPOP LINGERIE

De houdingen van onze lingerie paspoppen zijn zorgvuldig uitgekozen. Uitdagende houdingen met behoud van klasse en stijl. Dankzij de unieke Hans Boodt Mannequins-touch onderscheidt onze paspop lingerie zich van de al bestaande lingerie mannequins. Miss Róisín is een echte window-stopper en de blik in haar ogen betovert iedere voorbijganger. De aantrekkingskracht wordt gevormd door de extra inspanning die we in ieder detail van het design van haar lichaam hebben gestopt. De vorm van haar lichaam is zo aangepast dat elke BH, iedere strakke top en nauwsluitende badkleding perfect en natuurlijk aansluit. Kleed haar ook vooral in kant en satijn, door de vloeiende structuur valt dit prachtig op het model. Bekijk onze Miss Róisín Collectie!

CASUAL PASPOP LINGERIE

Niet alleen Miss Róisín is gemaakt om te schitteren in lingerie, ook de dames uit de Casual Collectie zijn geschikt als paspop lingerie. Sexy doch stijlvol en elegant. Top vrouwen in hun twintiger jaren met een levensechte huidskleur, verkrijgbaar in verschillende houdingen en posities. Varieer met verschillende pruiken en stijlen, different is the new sexy!

BIJZONDERE REALISTISCHE PASPOPPEN

Niet alleen onze paspop lingerie collectie is bijzonder en uniek, bekijk ook eens onze andere realistische paspoppen! Zoals de Ugly’s, voor als je je écht wilt onderscheiden van de massa. Maar ook de jongens en meisjes uit de Abbey Road Kids collectie of de stoere, stadse dames en heren uit de Beat Union collectie zijn stuk voor stuk uniek. Op zoek naar een custom-made etalagepop? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!