PASPOP GROTE MAAT

PASPOP GROTE MAAT

Curvy, onafhankelijk en vol zelfvertrouwen. De paspop grote maat van Hans Boodt Mannequins is alles behalve gewoon en vanzelfsprekend. Inspelend op de groeiende vraag naar grote maten modellen en paspoppen, zijn onze collecties grote maat paspop voorzien van een unieke Hans Boodt Mannequins-touch. Op hun eigen manier perfect geschapen. Bekijk de collecties!

ABSTRACTE PASPOP GROTE MAAT

Vrouwelijk, voluptueus, zelfbewust en een tijdloze aura. Betty behoort tot de grote maten collectie en ze houdt van haar lichaam. Een paspop met een grote maat, haar lichaam is gemaakt voor kleding die haar vrouwelijke rondingen perfect accentueren. U weet dat ze er goed uit ziet, ze barst van het zelfvertrouwen en is niet bang dit te tonen. Of ze nu in de spotlight, op een voetstuk of in de etalage staat, Betty steelt graag de show. Zie haar als een Amerikaanse filmster uit de jaren 50’. Bold, beautiful en brave. Ook onze Bo is een paspop met een grote maat, maar ze levert niets in aan houding, stijl of karakter. Sexy, vrouwelijk en elegant. Bo draagt maat 44/46, houdt van het leven en voelt zich thuis in haar lichaam. Zowel Bo als Betty kunnen op aanvraag in elke gewenste kleur en materiaal geleverd worden. De mogelijkheden zijn oneindig.

GROTE MATEN PASPOP MET UNIEKE EIGEN STIJL

Alle elementen die onze collectie grote maten paspop vormen zijn uitwisselbaar zodat exact het gewenste karakter kan worden gemaakt. De paspop grote maat zijn custom-made paspoppen geproduceerd volgens de wensen van de klant. Door de 25-jarige ervaring in visual merchandising en de creativiteit en kennis levert Hans Boodt Mannequins maximale kwaliteit en kan snelle levering tegen de beste prijs gegarandeerd worden. De paspoppen voor grote maten voldoen aan de meest recente wijze van conceptueel denken in combinatie met fantasierijke creativiteit.

REALISTISCHE PASPOP GROTE MAAT

Bij Hans Boodt Mannequins zijn we ons er van bewust dat perfect geschapen paspoppen simpelweg het best verkopen. Maar dat betekent niet dat wij ook alleen maar perfect geschapen paspoppen aanbieden. Wij willen niet de menigte volgen, maar soms ook wegen inslaan waar geen paspop ooit is geweest. Met deze gedachte in ons achterhoofd ontworpen wij de heren van de Ugly’s Collectie. Niet alleen een paspop met een grote maat, maar paspoppen gemaakt om collecties te presenteren die een niet-model ook past. Een paspop grote maat met korte benen, of juist lang en smal gebouwd? Hoe dan ook, beauty is in the eye. En onthoud: de mogelijkheden zijn eindeloos en niks is onmogelijk. Neem contact met ons op!