COVERED TORSO

PASPOP BUSTE

PASPOP BUSTE

Hans Boodt Mannequins is dé leverancier en producent van etalagepoppen. De paspop buste van Hans Boodt Mannequins is perfect voor lingerie en bodywear presentatie. Unieke ontwerpen die ervoor zorgen dat de focus volledig op jouw product komt te liggen. Onze collectie paspop buste is speciaal ontworpen voor de ultieme product presentatie!

DE ULTIEME PRESENTATIE MET EEN PASPOP BUSTE

De paspop buste van Hans Boodt Mannequins is puur en verfijnd. Voorzien van alleen de nodige elementen zorgt onze paspop buste ervoor dat de focus volledig op jouw product komt te liggen. Dankzij onze Invisibles collectie worden de posities en houdingen van de etalagefiguren zelfs volledig onzichtbaar! In deze collectie vind je niet alleen een paspop buste, maar ook torso’s en display benen. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voorzien van diverse vormen speciaal voor bh’s, shorts en rokjes. Echter kan de collectie voor bijna elk soort kledingstuk gebruikt worden.

De paspop buste uit de Bodywear Forms collectie is speciaal ontworpen voor de presentatie van lingerie en bodywear. Simpel maar verfijnd en met een sterke uitstraling zijn deze bustes perfect voor de presentatie van jouw producten. De bustes zijn beschikbaar in verschillende cup maten en bevat zelfs een paspop buste die geschikt is voor de presentatie van zwangerschapskleding! De collectie bestaat niet alleen uit de bustes, maar bevat ook ¾ torso’s en bottoms. Bekijk de collecties!

CUSTOM-MADE PASPOP BUSTE

Als dé leverancier en producent van etalagefiguren proberen wij altijd in te spelen op de vraag vanuit onze klanten. Een paspop buste moet volledig aansluiten bij jouw merk en jouw producten. Dankzij onze innovatieve 3D studio beschikken wij dan ook over eindeloze mogelijkheden wat betreft het ontwerp en materiaal van onze etalagefiguren. Ga bijvoorbeeld voor een paspop buste voorzien van een matte zacht roze finish en koper chromen details, een transparante paspop buste of een vintage paspop buste voorzien van houten details. Op aanvraag is alles mogelijk! Neem voor meer informatie contact met ons op.