PASPOP BENEN

LEG FORMS

PASPOP BENEN

Om broeken op de juiste manier te presenteren heeft Hans Boodt Mannequins de paspop benen ontworpen. Een paspop zonder armen en torso, of te wel zonder bovenlijf, om alle aandacht te focussen op de benen. De paspop benen zijn ontworpen om een tool te bieden waarmee broeken op een dynamische en stijlvolle manier geëtaleerd kunnen worden. Het aanbod van de paspop benen van Hans Boodt Mannequins is te vinden in de Blend accessoires collectie, de Legs collectie, Sport accessoires collectie,  Tailored accessoires en de Invisibles collectie.

De Legs collectie bestaat uit 4 dames- en 4 herenbenen, in totaal 8 paspop benen. Ook de Blend accessoires collectie bestaat, naast torso’s, uit zowel dames- als herenbenen. Door het veranderen van de schoenen op deze vrouwelijke/mannelijke display benen kunt u snel veranderen van casual tot basic en zelfs een beetje chic. De Invisibles collectie legt de focus volledig op het product. Wanneer de Invisibles worden aangekleed, zullen de posities letterlijk onzichtbaar worden. De Invisibles collectie is goed in te zetten voor productfotografie maar vooral geschikt om een unieke presentatie op de winkelvloer te creëren.

PASPOP BENEN VOOR ENDLESS POSSIBILITIES

Bij Hans Boodt Mannequins is alles mogelijk – endless possibilities – en kunnen we in elke behoefte voorzien. Het is dan ook mogelijk om de benen van een willekeurige paspop uit de collectie van Hans Boodt Mannequins te kiezen en deze te gebruiken. Daarnaast kunnen de paspop benen in elke gewenste kleur of in elk gewenst materiaal geleverd worden. Tot aan de voetplaat kun je de paspop benen personaliseren. Bijvoorbeeld inclusief jouw merklogo.

HANS BOODT MANNEQUINS TOP LEVERANCIER VAN PASPOP BENEN

Hans Boodt Mannequins is leverancier en producent van paspoppen voor zowel grote retail ketens als de individuele retailer. Met passie leveren wij paspoppen en paspop benen van hoogwaardige kwaliteit. Het proces wordt van begin tot eind gemanaged; van conceptueel idee tot aan het eindproduct. Creating characters is wat Hans Boodt Mannequins al jaren met liefde doet. Ons werk is onze passie.