TORSOS

WE’VE GOT IT COVERED

Onze etalagepoppen kunnen net zo individueel zijn als echte mensen.
Alle elementen die deel uitmaken van de Covered Torso-collectie zijn volledig uitwisselbaar om precies het karakter te creëren dat je leuk vindt.

We voegen een scheutje Nederlandse innovatie en creativiteit toe om elk product uniek te maken. Articulerende armen kunnen in vrijwel elke positie worden geplaatst, zodat je een breed scala aan natuurlijke houdingen kunt creëren en mannequins meer karakter kunt geven dan ooit tevoren.

LInk naar:Paper Pulp

PAPER PULP

Volledig biologisch afbreekbare torso’s gemaakt van papierpulp met de gebruikelijke touch van Hans Boodt Mannequins vakmanschap. Wij zijn voortdurend bezig met productontwikkeling en het implementeren van innovaties op een manier die goed is voor het bedrijf, de mensheid en de planeet. Ontdek hier meer over onze duurzame opties.

Volg een handmatig toegevoegde link

TAILORED TORSOS

De Hans Boodt mannequins Tailored collectie is ontstaan ​​uit de wens om perfectie te brengen in de kleermakerij. Breid je Tailored collectie nu ook uit met Tailored accessoires.

Volg een handmatig toegevoegde link

DIJCKMAN AND DIJCKMAN

Klassieke torso’s met veel accessoires als aanvulling op uw producten.

INVISIBLES

De Invisibles displaycollectie is ontwikkeld voor de ultieme productpresentatie. De collectie is zeer bruikbaar voor webshopfotografie maar is nog geschikter om een ​​unieke presentatie in uw winkel te creëren.

TORSO

Eenvoud is de sleutel. Deze torso’s vormen een goede basis voor elk soort display.