TORSOS

WE’VE GOT IT COVERED

Onze etalagepoppen kunnen net zo individueel zijn als echte mensen.
Alle elementen die deel uitmaken van de Covered Torso-collectie zijn volledig uitwisselbaar om precies het karakter te creëren dat je leuk vindt.

We voegen een scheutje Nederlandse innovatie en creativiteit toe om elk product uniek te maken. Articulerende armen kunnen in vrijwel elke positie worden geplaatst, zodat je een breed scala aan natuurlijke houdingen kunt creëren en mannequins meer karakter kunt geven dan ooit tevoren.

LInk naar:Paper Pulp

PAPER PULP

Fully biodegradable torso’s made from paper pulp with the usual touch of Hans Boodt Mannequins craftsmanship. We are constantly evolving product, product development and implementing innovations in a way that is good for business, people and planet. Discover more about our sustainable options here.

Volg een handmatig toegevoegde link

TAILORED TORSOS

De Hans Boodt mannequins Tailored collectie is ontstaan ​​uit de wens om perfectie te brengen in de kleermakerij. Breid je Tailored collectie nu ook uit met Tailored accessoires.

Volg een handmatig toegevoegde link

DIJCKMAN AND DIJCKMAN

Klassieke torso’s met veel accessoires als aanvulling op uw producten.

INVISIBLES

De Invisibles displaycollectie is ontwikkeld voor de ultieme productpresentatie. De collectie is zeer bruikbaar voor webshopfotografie maar is nog geschikter om een ​​unieke presentatie in uw winkel te creëren.

TORSO

Eenvoud is de sleutel. Deze torso’s vormen een goede basis voor elk soort display.