HOUTEN PASPOP

MANNEQUINS

HOUTEN PASPOP

De unieke houten paspop van Hans Boodt Mannequins is alles behalve standaard. Houten paspoppen in allerlei soorten en maten, houdingen en materialen. Ga je voor de combinatie hout en vintage, of liever hout gecombineerd met moderne materialen? Stijlvol, zakelijk, herkenbaar maar toch zo uniek. “Creating characters is what we love and what we do best”!

EINDELOOS VARIËREN MET ONZE HOUTEN PASPOP

Hans Boodt Mannequins heeft een passie voor etalagepoppen. Mode staat voor stijl, personalisatie, creativiteit, je onderscheiden van de massa maar er toch ook bij horen. De houten paspop van Hans Boodt Mannequins omarmt mode en waar het voor staat. Authentieke etalagefiguren voorzien van moderne aspecten, herkenbaar maar toch zo uniek. De combinatie hout en stof creëert een vintage-look, terwijl chroom, metaal en leder zorgen voor die unieke Hans Boodt Mannequins touch. Geen materiaal is ons gek genoeg en geen combinatie is ondenkbaar. De houten armen zijn bovendien ook nog eens verstelbaar zodat elke gewenste positie kan worden aangenomen. Varieer eindeloos met de houten paspop collectie van Hans Boodt Mannequins.

ONZE GEVARIEERDE HOUTEN PASPOP COLLECTIE

Hans Boodt Mannequins beschikt over een zeer gevarieerde houten paspop collectie. Stap in de iconische wereld van Wonderwood en Wondercube, waar de paspoppen uitgerust zijn met alleen de beste materialen. Ontmoet de authentieke dames en heren uit de Dijckman & Dijckman collectie, herkenbaar en stijlvol, een combinatie van vintage en modern. Ook de abstracte paspoppen uit de Jonas & Liv collectie bevatten houten elementen. Stijlvolle ink-washed houten armen, een abstract hoofd van metaaldraad, een torso van stof en benen van papier-maché. Elegant, scherp en conservatief. Bekijk de houten paspop collecties!

HOUTEN PASPOP MET ENDLESS POSSIBILITIES

De houten paspoppen van Hans Boodt Mannequins zijn stuk voor stuk uniek. Bestaande uit de beste materialen, bijzondere combinaties en gecreëerd met passie. Bij Hans Boodt Mannequins is niets te gek. Zo kunnen andere combinaties van kleuren en materialen op aanvraag besteld worden. Alles is mogelijk. Neem contact met ons op!