MALE MANNEQUIN

TAILORED COLLECTION

ETALAGEPOP MAN

Échte charme, elegantie en stijl vind je terug in de etalagepop man collectie van Hans Boodt Mannequins. Hans Boodt Mannequins is een jonge, enthousiaste en creatieve organisatie met een passie voor paspoppen en etalagefiguren. Onze etalagepop man is rauw, trots, sterk en cool. Wij creëren karakters. Zelfverzekerd en ijdel of liever verlegen en kwetsbaar? Abstract, realistisch of een combinatie? Alles is mogelijk, bekijk de collecties!

MANNELIJKE SPORTENPOP

De sportcollectie van Hans Boodt Mannequins bestaat uit meer dan 40 mannequins in verschillende posities.

Binnen het assortiment heren sportfiguren zijn er etalagepoppen die onder meer de volgende sporten beoefenen: voetbal, tennis, hardlopen, sprinten, diverse trainingen en buitenactiviteiten, surfen, mountainbiken en golfen.

Dynamische karakters ontworpen om te bewegen.

SPORTS COLLECTION

ABSTRACTE ETALAGEPOP MAN

Hans Boodt Mannequins levert aan retailers van groot tot klein. Iedereen kan bij ons terecht voor een etalagepop. Hans Boodt Mannequins biedt een zeer gevarieerd aanbod etalagefiguren, ook onze abstracte etalagepop mannen zijn erg verscheidend. Op zoek naar de perfecte etalagepop man om jouw sportmerk te presenteren? Dan zijn de heren uit de sportcollectie daar geknipt voor! Stuk voor stuk dynamische karakters, ontworpen om te bewegen. Of wat dacht je van de mannen uit de Blend Abstract collectie? Zelfverzekerd met een sterke en uitgesproken houding, terwijl de etalagepop man uit de De Paul & Dorothy collectie juist elegante houdingen heeft. In de Blend Fabric en de Blend Facet collectie gaan city chic en city roughness hand in hand. Liever een geraffineerde, luxe look? Bekijk dan onze Paris Black- en Paris White Copper collecties!

TAILORED ETALAGEPOP MAN
De collectie op maat bestaat alleen uit heren etalagepoppen. De collectie is ontstaan ​​uit de behoefte om perfectie te brengen in de kleermakerij. In samenwerking met grote spelers in deze branche zijn we uiteindelijk uitgekomen op een collectie paspoppen die zorgen voor de ultieme pasvorm.

PREMIUM MANNELIJKE MANNEQUINS

De heren uit de Celebrate Life collectie combineren elegantie en charme en zijn daarom geschikt voor het presenteren van premium herenkleding. De houdingen zijn petit dan die van andere collecties.

Maar niet zo klein als de houdingen van de heren uit bijvoorbeeld de Paul & Dorothy collectie.

De Studio collectie en de Elegant Essentials passen ook goed bij de heren van de Celebrate Life collectie. Modieuze, zelfbewuste mannen.

CELEBRATE LIFE COLLECTION

SPECIALE ETALAGEPOPPEN VOOR HERENKLEDING
Hans Boodt Mannequins heeft een ruim assortiment realistische etalagepoppen. De meest opmerkelijke collectie van onze paspoppen is zonder twijfel de Ugly collectie. Drie totaal verschillende heren etalagepoppen die verschillen van de gebruikelijke heren etalagepoppen. De Ugly’s zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten.

CUSTOM-MADE ETALAGEPOP MAN

Hans Boodt Mannequins heeft passie voor etalagepoppen en etalagefiguren. Tachtig procent van ons werk is op maat gemaakt voor merkbewuste retailers. Hans Boodt Mannequins begeleidt het proces vanaf idee, naar schets tot aan het eindproduct. De organisatie is jong, enthousiast en flexibel met een professionele achtergrond in retail. Op zoek naar een custom-made etalagepop man? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!