ABBEY ROAD KIDS

CHILD MANNEQUIN

ETALAGEPOP KINDEREN

Hans Boodt Mannequins is producent en leverancier van paspoppen, etalagepoppen en etalagefiguren. Naast de mannelijke en vrouwelijke etalagepoppen zijn ook de etalagepop kinderen te vinden in het aanbod van Hans Boodt Mannequins. Lopen, springen, rennen, vallen en weer opstaan. Onze etalagepop kinderen zitten, net als in het echte leven, nooit stil. Ze gaan naar school, houden van dansen en spelen in de speeltuin en zijn dag in dag uit opgewekt, vrolijk en een tikkeltje eigenwijs. Bekijk onze collectie etalagepop kinderen!

ABSTRACTE ETALAGEPOP KINDEREN

Onze levendige en opgewekte Abbey Roads Kids Abstract Collectie is geïnspireerd op de cover van het album van The Beatles – Abbey Road. Wij van Hans Boodt Mannequins vinden het namelijk tijd worden dat kinderen weer bewegen in de etalages! De collectie biedt etalagepop kinderen in leeftijd van 4 tot 12 jaar in zowel rechte houdingen als actieve, bewegende houdingen. Bijpassende kinder pruiken voor bij de Abbey Road Kids collectie kunnen ook door Hans Boodt worden verzorgd. De etalagepop kinderen zijn tot in het kleinste detail geperfectioneerd en komen het best tot hun recht in een groep.

REALISTISCHE ETALAGEPOP KINDEREN

De etalagepop kinderen uit de Abbey Road Kids Realistic Collectie geven tevens een knipoog naar het gelijknamige album van The Beatles. Ontworpen vanuit passie en oog voor detail. De realistische Abbey Road Kids zijn niet van echt te onderscheiden. Onze etalagepop kinderen zijn onbezorgd en genieten van iedere dag. Ze leren, ze vallen en ze staan weer op. Laat ze lekker ravotten, zij zijn de toekomst!

ETALAGEPOP KINDEREN ACCESSOIRES

Bij Hans Boodt Mannequins zijn de mogelijkheden oneindig. Elke etalagepop is naar wens, smaak en voorkeur aan te passen. Zo weet je zeker dat iedere etalagepop perfect aansluit bij jouw merk. Varieer niet alleen met verschillende etalagepop kinderen en hun outfits, maar maak ze ook blij met verschillende pruiken. Ga je voor lang en stijl, of kort en krullend? Rood, bruin of blond haar? Creëer karakters. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!