ETALAGEFIGUREN

ETALAGEFIGUREN

Hans Boodt Mannequins heeft passie voor etalagefiguren. Tachtig procent van ons werk is op maat gemaakt voor merkbewuste retailers. De etalagefiguren van Hans Boodt Mannequins kunnen net zo individueel zijn als echte mensen. Niemand is hetzelfde, dus waarom zouden etalagefiguren dat wel zijn? Onderscheidende karakters, unieke kenmerken, eindeloze variaties en geïnspireerd door het alledaagse leven. Hans Boodt Mannequins begeleidt het proces vanaf ontwerp tot en met het leveren van het eindproduct. Bekijk onze unieke collectie etalagefiguren.

ETALAGEFIGUREN GESCHIKT VOOR ELK MERK

Wij begrijpen dat elk merk zijn eigen karakter en identiteit heeft. Onze etalagefiguren beschikken over onderscheidende karakters en zijn naar wens, smaak en voorkeur samen te stellen. Zo kunnen wij de belofte doen dat iedere mannequin aansluiting vindt bij jouw merk. Perfecte gestroomlijnde ontwerpen en feilloos geschapen figuren, of liever realistische etalagefiguren voorzien van een maatje meer en korte benen? Wie jij ook bent als merk, wij verzekeren dat onze etalagefiguren perfect zullen aansluiten en samensmelten. Blend in to stand out.

EEN VEELZIJDIGE COLLECTIE ETALAGEFIGUREN

Klassiek, naturel, sierlijk en elegant. Gedetailleerd, voorzien van verfijnde details en een tijdloze look. Of toch liever nonchalant, eigenwijs en kwetsbaar. Een abstracte look met puur en alleen de hoofdlijnen? Onze gevarieerde en veelzijdige collectie etalagefiguren versmelten met de hedendaagse wereld, maar zijn tegelijkertijd gemaakt om in de schijnwerpers te staan.

ABSTRACTE ETALAGEFIGUREN

De abstracte collectie bestaat uit een reeks unieke etalagefiguren. Zo vertegenwoordigt de Casual Friday collectie de hardwerkende man of vrouw, klaar voor het weekend en voorzien van een nonchalante en relaxte houding. Op zoek naar een échte blikvanger voor in je winkel? De Jonas & Liv abstract collectie is een mix van de karakteristieke onderdelen van verschillende collecties, een combinatie van hout, stof, papier-maché en metaal draad. Of creëer met onze populaire Paris collectie de sfeer van de Parijse straten, cafés en modewereld. Tijdloos en modern.

REALISTISCHE ETALAGEFIGUREN

Vertegenwoordig de hedendaagse wereld en het huidige stadsleven met onze realistische etalagefiguren. Jonge, hippe stadsmensen in de bloei van hun leven, voorzien van een urban look, eigenwijze kenmerken en een zelfverzekerde houding. Je vindt ze in de Blend Realistic collectie, de Paris Realistic collectie, de Beat Union Realistic collectie en de Casual Realistic collectie.