Blend Facet

BLEND FACET ABSTRACTE ETALAGEPOPPEN COLLECTIE

De Blend Facet etalagepoppen hebben alles te maken met een zelfverzekerde houding die city chic en city roughness combineert tot een urban outlook, verpakt in een style die high-society ademt. Het beste van beide werelden samengebracht.
 
Denk aan de etalagepoppen van de Blend collectie en denk dan nog een stap verder. Dat is Blend Facet: futuristische modellen waar je naar wilt blijven kijken. Met dezelfde attitude als de Blend etalagepoppen, is de Blend Facet collectie een futuristische toevoeging met haar uitdagende copper chrome facet hoofd en kleurrijke groene body. Automatisch met een geheel nieuwe dimensie om op te vallen in de menigte.
 
De collectie heeft een optionele keuze in hoofden: facet abstract hoofd of facet semi-abstract hoofd met gezichtskenmerken.
 
Weergegeven in een afwerking groen met een copper chrome hoofd, zijn zoals gewoonlijk de mogelijkheden eindeloos en is ieder hoofd, kleur of afwerking mogelijk op aanvraag. Copper chrome details zijn terug te vinden op de voetplaat en kuit pin. Blend Facet etalagepoppen gaan gepaard met een vierkante, glazen voetplaat, het Hans Boodt Mannequins Flexfit® programma, montagehandleiding, handschoentjes en een touch-up kit.
Gerelateerde collecties:Blend Abstract     Paris Black Copper