The world of innovation

Rotterdam

Dicht bij Rotterdam, de hoofdstad van innovatie, bevindt zich het hoofdkantoor van Hans Boodt Mannequins met een showroom van 1000 m2, waar hun collecties op de meest verbazingwekkende manieren worden getoond. De showroom is met zorg ontworpen voor een optimale beleving en vooral; om te inspireren. Bij een bezoek aan onze showroom in Rotterdam weet je zeker dat je onze nieuwste etalagefiguren tegenkomt, evenals de laatste trends in design en concept.

Tijdens een rondleiding door onze showroom mag onze 3D studio niet ontbreken.

Lees hier meer over onze  3D studio.

Welkom in de wereld van innovatie!

Wij ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren etalagefiguren.

BEING AHEAD OF THE GAME

In een voortdurend vooruitgaande industrie van innovatie moet je voorop blijven lopen. Bijna elk huidig merk of retailer, in elk segment, heeft een capsule aan sport, of sport gerelateerd, binnen hun identiteit. Sport heeft zijn weg gevonden naar ons dagelijks leven en domineert in mode en levensstijl.

Daarom hebben we een speciale sportshowroom gecreëerd. Een concept in wit en lichtgrijs met fluoriserend gele details, is door de hele showroom te zien. Het interieur, de styling en de meer dan 40 sportfiguren …

Aan alles is gedacht, tot in de kleinste details.

ONTDEK

Onze showroom in 3D

Onze waarden:
Innovatief, creatief, Nederlands, rebels en jong

Wij heten u van harte welkom in onze showroom …

Gebruik het formulier om een bezoek in te plannen en wij zullen voor u klaar staan met koffie, een warm onthaal om u vervolgens rond te leiden in onze showrooms.