CAPITAL OF TAILORING

MILAN

In het hart van Tortona Design District is Hans Boodt Mannequins aanwezig met een inspirerende showroom waar vakmanschap technologie ontmoet.

Om dicht bij het hart van vakmanschap en maatwerk te zijn, hebben we onze showroom uitgebreid met een echte ‘botega’-kelder. Stel jezelf voor in een kleermakersomgeving waar de mogelijkheden eindeloos zijn.

WELCOME TO THE WORLD OF TAILORING!

CRAFTSMANSHIP

Bij binnenkomst in de showroom wordt u verwelkomd door een grote verscheidenheid aan posities, kleuren en kenmerken van mannequins, die allemaal hetzelfde DNA delen; innovatief, creatief, Nederlands, rebels en jong.

Een mix van jacquard, fluweel en leer, gouden en chromen details en flexibele armen voor de op maat gemaakte torso’s zijn nog maar enkele dingen die hier te vinden zijn. De speciale opzet nodigt bezoekers uit om geïnspireerd te raken, te spelen met kleuren en stoffen en verschillende stijlen en materialen te mengen om unieke karakters te creëren.

FABRIC

STYLE

COLOR

MATERIAL

milan-shot--3

‘Got it covered’ is niet alleen de drijvende kracht voor mode, maar ook van architectuur, interieur design, films en reizen. Inspiratie is overal.

We ontmoeten je graag in onze showroom in Milaan!

Gebruik het formulier om een bezoek in te plannen en wij staan klaar om u van harte welkom te heten en u rond te leiden.