South African showroom

Cape Town

In oktober 2019 openden we onze eerste fysieke showroom ruimte in Zuid Afrika. Na hard werken en vele voorbereidingen konden we met trots de opening van de showroom in Kaapstad aankondigen. De ruimte zal fungeren als showroom, maar ook als kantoor waar HBM country manager Justin Cohen vanuit gaat werken.

Van vader op zoon

Justins vader, Norman Cohen, was partner en eigenaar van Hollywood Displays en stond al meer dan 50 jaar aan het roer van de productie en leveringen van etalagefiguren en visual merchandise benodigdheden in Zuid-Afrika.

Na het behalen van een BA-onderscheiding in 2004, verhuisde Justin naar Kaapstad om een filiaal van het familiebedrijf te openen, dat hij 5 jaar lang leidde, met als hoogtepunt de verkoop van Hollywood Displays.

Vanwege hun internationale groei benaderde Hans Boodt Mannequins International Justin begin 2011, om aan te treden als agent en partner voor Zuid Afrika.

Na jaren van sterke samenwerking tussen hem en het bedrijf te hebben voltooid, verwelkomde Justin in 2019 zowel de geboorte van zijn zoon als de opening van de eerste showroom van Hans Boodt Mannequins in Afrika. De showroom toont meerdere collecties, welke geplaatst in een wereld van vloeiende vormen met een vleugje neon geel.

Met zijn unieke inzicht in de trends van het Zuid-Afrikaanse winkellandschap en een schat aan internationale relaties, verwelkomt Justin u graag in de showroom in Kaapstad.

Ik hoop u snel te zien!

Justin Cohen