EUROSHOP

KARAKTERS CREËREN

16-20 februari Düsseldorf, Duitsland.

DYNAMISCHE KARAKTERS
// ONTWORPEN OM TE BEWEGEN

In een steeds evoluerende industrie van innovatie moet je blijven vooroplopen. Vrijwel elk huidig merk of winkelier, in elk segment, heeft een sportcollectie of een sportcapsule binnen zijn identiteit. Sport heeft zijn weg gevonden in ons dagelijks leven en domineert in mode, eten en lifestyle.
Daarom hebben we een compleet sportassortiment ontworpen en ontwikkeld, bestaande uit 49+ posities.

MAG IK JE MUSE ZIJN.

Muse is een pure vorm van schoonheid die anderen inspireert. Ze weerspiegelt de creatieve energie en vrouwelijkheid van een zelfverzekerde vrouw en komt in verfijnde, elegante en symmetrische poses. Lange lengtes en attitude kenmerken de collectie die 18 posities in verschillende versies brengt.

Met een focus op het product laten Muse Ton-Sur-Ton en Muse Articulated de symmetrie in de collectie zien. Zij aan zij, rug aan rug of face to face zullen de Muse-mannequins in pure harmonie zijn, volledig in spiegelbeeld.

In perfecte symmetrie.