Claes Iversen

Claes Iversen is een Deense modeontwerper, woonachtig in Nederland. Hij verhuisde in 1998 naar Nederland, voltooide zijn school en ging 5 jaar werken als accountant.
In 2002 begon hij met een studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Nadat hij in 2005 een modeprijs won, begon hij een stage bij het Nederlandse modehuis Viktor & Rolf om te werken aan hun Summer & Fall 2006 collecties.
Onderweg studeerde hij af, werd hij verschillende keren genomineerd en won hij verschillende nationale modeprijzen.

Vandaag de dag brengt Claes Iversen twee keer per jaar een nieuwe collectie sinds hij zijn eerste collectie ooit in 2008 presenteerde. Zijn ontwerpen worden gedragen door Nederlandse royalty’s en kunstenaars.

Claes Iversen x Hans Boodt Mannequins

Ruwe industriële materialen ontmoeten culturele details in de Claes Iversen Haute Couture-collectie. Met trots gepresenteerd door het gebruik van onze zandkleurige, Casual Fabric etalagefiguren collectie.

Foto’s: #teampeterstigter