fashion sports

Sport heeft zijn weg gevonden in ons dagelijks leven en domineert in mode en lifestyle. Tegenwoordig heeft bijna elk merk of winkelier een sportcollectie of een sportcapsule binnen hun identiteit. Dit geldt voor zowel het hogere als het lagere segment binnen de detailhandel.

SPORT MET
____ EEN MODIEUZE STEMPEL

De Hans Boodt Fashion Sports-collectie verlegt traditionele grenzen door sport te presenteren met een modieuze twist. Ze creëren een eigentijdse look met een sterke persoonlijkheid die cool, ontspannen en stijlvol is.

Na veel research, het bezoeken van nationale en internationale winkels en het voeren van gesprekken met verschillende sportmerken, is Hans Boodt Mannequins tot een perfecte maatvoering gekomen, waarvan ze overtuigd zijn dat hij zowel fashion-sportmerken als functionele sportmerken kan bedienen.

MIX MODE
____ MET FITNESS

DYNAMISCHE KARAKTERS
ONTWORPEN OM TE BEWEGEN

____ AND GET IN THE RING

____ CONTROL THE BALL

____ PUT ON YOUR GLOVES...

____ SCORE!

GAME, SET, MATCH!

CHOOSE A FACE SHIELD

GLOSS

WIRED GOLD CHROME

SEMI-ABSTRACT

MATT FACET