ABSTRACT MANNEQUIN

MUSE COLLECTION

ABSTRACTE ETALAGEPOPPEN

Hans Boodt Mannequins is dé leverancier en producent van etalagepoppen. De abstracte etalagepoppen zijn mysterieus, elegant en verfijnd. Anders dan onze realistische paspoppen, laten de abstracte etalagepoppen het over aan jouw verbeelding. Raadselachtig, charmant en gracieus, bekijk onze abstracte etalagepoppen!

ENDLESS POSSIBILITIES VOOR DE ABSTRACTE ETALAGEPOPPEN

Hans Boodt Mannequins beschikt over zeer gevarieerde collecties abstracte etalagepoppen. Zo zijn er collecties waar de abstracte etalagepoppen jong en uitgesproken zijn met een zelfbewuste houding zoals bijvoorbeeld in de Blend Abstract collectie, de Casual Abstract collectie en de Beat Union Abstract collectie. Daar tegenover staan weer collecties zoals Celebrate Life, Paris Abstract, en Studio met een elegante uitstraling, sereen en sophisticated. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Meer weten over onze
abstracte etalagepoppen?
Bekijk de collectie of neem contact op!

MANNELIJKE ABSTRACTE ETALAGEPOPPEN

Maak kennis met Paul & Dorothy, Jonas & Liv en de heren uit onze Tailored- en Blend Facet collectie. Mannelijke abstracte etalagepoppen gecreëerd met charme, elegantie en unieke features.
Onze Tailored collectie is geboren vanuit het verlangen naar perfectie. Perfect geschapen heren waarop een pak écht een pak kan zijn. De futuristische modellen uit de Blend Facet collectie hebben een groene afwerking en zijn voorzien van koperen chroom details, een geheel nieuwe dimensie die zich onderscheidt van de massa. City chic en city roughness gecombineert tot een urban outlook. Bij Hans Boodt Mannequins is geen combinatie te gek en geen idee ondenkbaar, alles is mogelijk op aanvraag!

VROUWELIJKE ABSTRACTE ETALAGEPOPPEN

Elegant, gracieus en een vleugje attitude. Onze vrouwelijke abstracte etalagepoppen zijn echte powervrouwen, gemaakt om te stralen en geven jouw collectie die unieke Hans Boodt Mannequins-touch. De abstracte etalagepoppen uit de Leila collectie zijn ietwat apart en futuristisch. De gevarieerde poses maken haar perfect voor high-end fashion. Ook de Zoë etalagepoppen beschikken over een unieke look, ze zijn petite en sereen, voorzien van raadselachtige, lange wimpers.

HANS BOODT MANNEQUINS ABSTRACTE ETALAGEPOPPEN

Hans Boodt Mannequins is leverancier en producent van paspoppen voor zowel grote retail ketens als de individuele retailer. Met passie leveren wij abstracte, realistische en sportieve etalagepoppen op maat van hoogwaardige kwaliteit. Het proces wordt van begin tot eind gemanaged; van conceptueel idee tot aan het eindproduct. Creating characters is wat Hans Boodt Mannequins al jaren met liefde doet.

Ons werk is onze passie.

SEMI-REALISTISCHE MANNEQUINS
Semi-abstract of semi-realistische mannequins, zijn mannequins die ergens tussen abstract en realistisch in zitten. Ze hebben vaak subtiele gezichtskenmerken. Voorbeelden hiervan zijn de Paris en de Studio collecties.

Dynamische karakters, ontworpen om te bewegen. Hans Boodt Mannequins presenteert de Sport collectie; 40+ abstracte etalagepoppen in verschillende soorten sport. Voetbal, tennis, yoga, outdoor, training en meer.

De Sport collectie is volledig in-huis ontworpen en ontwikkeld in onze 3D Studio. Hierbij is aandacht besteed aan de kleinste details. De houdingen, spieren, uitvoering van de sport… Alles klopt. Naast de abstracte sport etalagepoppen heeft Hans Boodt Mannequins ook een Sport accessoires lijn uitgebracht.

In deze collectie vind je torso’s en benen, ideaal te gebruiken (in combinatie met de Sport collectie) om de focus op boven- of onderkleding te leggen. Niet de sporthouding gevonden die je zocht? Geen zorgen. Onze 3D Studio kan alles voor je waarmaken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.