Vintage paspop met een twist

VINTAGE PASPOP MET EEN TWIST


De Vintage Paspop Collectie is een speciale editie gebaseerd op de huidige
Casual Collectie. De vintage paspop is ontwikkeld met een kleinere fit en voorzien van een nieuw, abstract imago. De buste en het hoofd van onze vintage paspop is bedekt met vintage stof, de armen en benen zijn standaard verkrijgbaar in een zwart matte finish. Maar wij zouden Hans Boodt Mannequins niet zijn als we niet nog een stapje verder zouden gaan en op onze eigen versie van de vintage paspop nóg meer variaties zouden bedenken.

Bekijk onze
vintage collecties
Blend fabric
Blend fabric
Dijckman&Dijckman
Dijckman&Dijckman
Fabric
Fabric
Vintage
Vintage
Mix & match

MIX & MATCH MET ONZE VINTAGE PASPOP


Bij Hans Boodt Mannequins zijn de mogelijkheden oneindig. Ga voor authentiek en traditioneel, maar dan in een modern jasje en met een unieke twist. Onze collectie vintage paspoppen zijn geboren om in de schijnwerpers te staan. Op zoek naar een collectie met een touch van onze vintage collectie? Bekijk dan de gerelateerde collectie
Fabric Abstract, multifunctionele paspoppen voorzien van traditionele elementen maar ontwikkeld voor de huidige markt. Of de dames en heren uit de Dijckman & Dijckman Collectie, perfect om een moderne doch nostalgische sfeer te creëren. Stijlvol, elegant en traditioneel. Maar de échte twist zie je terug in onze Macaron Collectie. Gooi alle paspoppen uit bovenstaande collecties in de mix en dit is het resultaat. Paspoppen voorzien van een prachtig kleurenpallet dat spreekt tot de verbeelding van fantasie.