SIERADEN DISPLAY

ADMIRABLES

SIERADEN DISPLAY

In de collectie van Hans Boodt Mannequins vind je een ruime keuze aan mannequins, zowel abstract als realistisch of juist zonder hoofd, mannen, vrouwen en kinderen, torso’s en benen, specials, pruiken, accessoires en sieraden displays. De sieraden display is zeer geschikt voor de presentatie van sieraden. De verschillende collecties met daarin een sieraden display zijn speciaal ontwikkeld zodat ook de kleinere producten op een unieke, eigenzinnige manier gepresenteerd kunnen worden. Al onze collecties hebben het zelfde DNA: innovatief, creatief, Dutch, rebels en jong.

SIERADEN DISPLAYS, DE UNIEKE ADMIRABLES COLLECTIE

Een collectie perfect geschikt voor sieraden display is de Admirables collectie. De Admirables collectie bestaat uit sierlijke, elegante display handen, hoofden en bustes om iedere accessoire mee te presenteren. De Admirables worden standaard geleverd in hoogglans witte afwerking op een hoogglans wit en rechthoekig voetstuk maar bij Hans Boodt Mannequins is alles mogelijk en op aanvraag kunnen de Admirables in elke gewenste kleur of materiaal geleverd worden.

De sieraden displays worden geproduceerd volgens jou wensen, jouw individuele stijl definieert je image. In combinatie met onze creativiteit en kennis leveren wij maximale kwaliteit om samen tot de perfecte collectie te komen. Op deze manier kan de sieraden display zich aanpassen naar welke omgeving dan ook. Het hele proces wordt door Hans Boodt Mannequins begeleid, vanaf het concept en ontwerp tot en met de levering van het eindproduct.

RUIME KEUZE AAN SIERADEN DISPLAYS

Naast de Admirables zijn ook in de Accessoires collectie van Hans Boodt Mannequins sieraden displays te vinden. De ruime keuze aan hoofd displays in de collectie kunnen gebruikt worden voor de presentatie van bijvoorbeeld sieraden, sjaals, hoofddeksels of andere accessoires. Ga voor een sieraden display in hoogglans wit of een kies een afwerking van papier maché. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, want ook de producten uit de Accessoires collectie zijn op aanvraag beschikbaar in elke gewenste uitvoering, kleur en/of materiaal, om zich zo te kunnen aanpassen aan elke omgeving. Een andere collectie geschikt voor sieraden display is de Point-of-Sale collectie. De Point-of-Sale collectie bestaat uit verschillende vormen waarmee allerlei accessoires gepresenteerd kunnen worden. Sieraden, sjaals, hoofddeksels maar ook schoenen en tassen worden op een unieke manier in de winkel getoond.