Realistische etalagepoppen Realistische etalagepoppen
Realistic
Realistische etalagepoppen
Breed aanbod realistische

BREED AANBOD REALISTISCHE ETALAGEPOPPEN


Hans Boodt Mannequins biedt een breed aanbod aan realistische paspoppen, van levensecht tot fantasierijk. Onze realistische etalagepoppen hebben een zelfverzekerde houding, gevoel voor stijl en voelen zich thuis in het moderne stadsleven. Een combinatie van city chic en city roughness vind je terug in de
Blend Realistic collectie. De dames uit de collectie zijn voorzien van een vleugje ‘laissez-faire’ en de heren hebben een typische ‘je ne sais quoi’ houding. De Beat Union Realistic collectie vertegenwoordigt het hippe stadsleven, de huidige straat-trend. Jonge stadsmensen in de bloei van hun leven, hun stijl en poses zijn vooruitstrevend en passen op alle hedendaagse concepten. 

Breed aanbod realistische

Zoek je écht iets opvallends? Bekijk dan de realistische etalagepoppen uit de Fantasy collectie. Met hun porseleinen huidskleur, amandelvormige ogen en onvoorstelbaar lange wimpers hebben deze dames een bijna engelachtig voorkomen. De vreemde gewrichten geven de mannequins een ouderwetse en tengere look. Uniek en perfect voor de presentatie van high-end collecties. Ook de paspoppen uit de Casual Realistic- en de Celebrate Life Realistic collectie, de Miss Róisín collectie en de Abbey Road Kids behoren tot onze realistische etalagepoppen. Onderscheid je van de massa, creëer iets unieks met onze realistische etalagepoppen!