Paspop vrouw Paspop vrouw
Paspop
vrouw
female mannequins
Abstracte paspop

Op zoek naar een échte unieke look voor jouw paspop vrouw? De paspoppen uit de Zoë Collectie zijn voorzien van een popachtige charme en een unieke look. Met haar raadselachtige wimpers straalt ze attitude en power uit. Long lashed elegance. Ook de vrouwen uit de Leila Abstract Collectie stralen elegantie uit. Met hun high-end fashion look creëer je de perfecte Milaanse fashion scene. Apart en futuristisch, maar tevens charmant en verleidend. Liever iets sportiever? Bekijk dan onze Sport- en Movement Collecties!

Realistische paspop vrouw

REALISTISCHE PASPOP VROUW


Laat ons je meenemen naar een sprookjesachtige plek, waar high-end fashion samensmelt met fantasie. Onze lieftallige paspop vrouw uit de
Fantasy Realistic Collectie neemt je mee naar een universum waar alles kan. Voorzien van een licht porseleinen huidskleur en overweldigende wimpers presenteert deze paspop vrouw jouw high-end collecties op de perfecte manier. Ook Miss Roísín betovert haar publiek. Sexiness in Style, met hoofdletter S. Een perfect en gedetailleerd lichaam, gemaakt om lingerie of bodywear te presenteren. Hans Boodt Mannequins ontwerpt iedere paspop vrouw met passie en oog voor detail. Zo ook de dames uit Celebrate Life Collectie, de Blend Collectie, de Casual Collectie en de Beat Union Collectie.