Paspop man Paspop man
Male
mannequins
Paspop man
Realistische etalagepop man

REALISTISCHE PASPOP MAN


De realistische paspop is zoals je hem in het dagelijkse leven tegenkomt. Vooruitstrevend, zelfverzekerd en ambitieus. De
Blend collectie, het moderne stadsleven als een concrete jungle. City chic en city roughness worden in deze collectie samengesmolten tot een urban look. Ook de Beat Union collectie en de Casual Friday collectie vertegenwoordigen de jonge stadsmensen van vandaag. Maar realistisch krijgt pas écht een nieuwe betekenis dankzij de Casual collectie, mannen in hun twintiger jaren met een levensechte huidskleur en een unieke pasvorm, toe te passen op alle hedendaagse concepten. Bekijk de collecties!

Abstracte paspop man

ABSTRACTE PASPOP MAN


Onze abstracte paspoppen zijn alles behalve gewoon. De
Celebrate Life abstracte collectie zijn stuk voor stuk uniek, staan sterk op hun torenhoge benen en steken boven iedereen uit. Liever een eigenwijze paspop man? De heren van de Blend Abstract collectie voelen zich thuis in het moderne stadsleven en hebben een echte ‘je ne sais quoi’ houding. Blend in, stand out and move forward. Onze abstracte heren zijn ook terug te vinden in de Sport Abstract collectie, de Tailored collectie, de Paris collectie en de Casual Abstract collectie. De mogelijkheden zijn eindeloos!