HAND DISPLAYS

ACCESSOIRES

PASPOP HAND

Presenteer de kleinste accessoires op een grootse manier met de paspop hand van Hans Boodt Mannequins. Onze paspop handen met slanke polsen en elegante vingers zijn ontworpen om iedere accessoire op een dynamische en stijlvolle manier te etaleren. Zet objecten van verlangen in de spotlight. Onze collecties paspop handen zijn ontworpen voor de ultieme product presentatie!

GEVARIEERD AANBOD PASPOP HAND

Slanke polsen, elegante vingers, hoogglanzend afgewerkt of juist een vintage look. Presenteer jouw sieraden en accessoires in stijl met de paspop hand collectie van Hans Boodt Mannequins!

Neem bijvoorbeeld de Admirables Display collectie, speciaal ontwikkeld om de kleinste, luxe producten te presenteren aan de wereld. De paspop hand uit de Admirables collectie is te verkrijgen in verschillende posities. Het standaard assortiment is afgewerkt in hoogglanzend wit op een bijpassend voetstuk. Op zoek naar een andere kleur of materiaal? De collectie is op aanvraag in elke gewenste kleur of materiaal beschikbaar.

Liever een vintage look? Dan zijn onze wooden presentation hands uit de Dijckman & Dijckman collectie perfect voor jou! De collectie is beschikbaar in verschillende posities en types. De houten afwerking en de zwart ijzeren details geven deze paspop hand een authentieke look.
Onze Admirables en Dijckman & Dijckman collectie bevatten niet alleen paspop handen, maar ook hoofden, pant- en card holders, shoe trays en tassenhouders. Bekijk onze collecties!

JOUW PASPOP HAND NAAR WENS GEMAAKT

De gevarieerde paspop hand collectie van Hans Boodt Mannequins zijn in standaard uitwerking op voorraad beschikbaar, maar wij realiseren ons dat ieder merk zijn eigen karakter en identiteit heeft, en dus ook andere wensen en behoeften kan hebben. Vol enthousiasme steekt Hans Boodt Mannequins al haar creativiteit en energie in het leveren van de ‘oplossing op maat’ in paspoppen, etalagepoppen en etalagefiguren. Geen idee is ondenkbaar en geen combinatie is te gek. Bij Hans Boodt Mannequins zijn de mogelijkheden oneindig. Dit alles met een Nederlandse no-nonse houding en met hartstocht: we houden van ons werk! Neem contact op voor meer informatie!