Paspop hand Paspop hand
Hand
displays
Accessoires
Gevarieerd aanbod paspop hand Bekijk onze collectie

GEVARIEERD AANBOD PASPOP HAND


Slanke polsen, elegante vingers, hoogglanzend afgewerkt of juist een vintage look. Presenteer jouw sieraden en accessoires in stijl met de paspop hand collectie van Hans Boodt Mannequins!

Neem bijvoorbeeld de Admirables Display collectie, speciaal ontwikkeld om de kleinste, luxe producten te presenteren aan de wereld. De paspop hand uit de Admirables collectie is te verkrijgen in verschillende posities. Het standaard assortiment is afgewerkt in hoogglanzend wit op een bijpassend voetstuk. Op zoek naar een andere kleur of materiaal? De collectie is op aanvraag in elke gewenste kleur of materiaal beschikbaar.

Bekijk onze collectie
Liever een vintage look?

Liever een vintage look? Dan zijn onze wooden presentation hands uit de Dijckman & Dijckman collectie perfect voor jou! De collectie is beschikbaar in verschillende posities en types. De houten afwerking en de zwart ijzeren details geven deze paspop hand een authentieke look.
Onze Admirables en Dijckman & Dijckman collectie bevatten niet alleen paspop handen, maar ook hoofden, pant- en card holders, shoe trays en tassenhouders. Bekijk onze collecties!