Paspop grote maat Paspop grote maat
Abstracte paspop grote maat

ABSTRACTE PASPOP GROTE MAAT


Vrouwelijk, voluptueus, zelfbewust en een tijdloze aura.
Betty behoort tot de grote maten collectie en ze houdt van haar lichaam. Een paspop met een grote maat, haar lichaam is gemaakt voor kleding die haar vrouwelijke rondingen perfect accentueren. U weet dat ze er goed uit ziet, ze barst van het zelfvertrouwen en is niet bang dit te tonen. Of ze nu in de spotlight, op een voetstuk of in de etalage staat, Betty steelt graag de show. Zie haar als een Amerikaanse filmster uit de jaren 50’. Bold, beautiful en brave. Ook onze Bo is een paspop met een grote maat, maar ze levert niets in aan houding, stijl of karakter. Sexy, vrouwelijk en elegant. Bo draagt maat 44/46, houdt van het leven en voelt zich thuis in haar lichaam. Zowel Bo als Betty kunnen op aanvraag in elke gewenste kleur en materiaal geleverd worden. De mogelijkheden zijn oneindig.

Bold, beautiful & brave
Voloptueus, vrouwelijk & zelfverzekerd
Realistische paspop grote maat

REALISTISCHE PASPOP GROTE MAAT


Bij Hans Boodt Mannequins zijn we ons er van bewust dat perfect geschapen paspoppen simpelweg het best verkopen. Maar dat betekent niet dat wij ook alleen maar perfect geschapen paspoppen aanbieden. Wij willen niet de menigte volgen, maar soms ook wegen inslaan waar geen paspop ooit is geweest. Met deze gedachte in ons achterhoofd ontworpen wij de heren van de
Ugly’s Collectie. Niet alleen een paspop met een grote maat, maar paspoppen gemaakt om collecties te presenteren die een niet-model ook past. Een paspop grote maat met korte benen, of juist lang en smal gebouwd? Hoe dan ook, beauty is in the eye. En onthoud: de mogelijkheden zijn eindeloos en niks is onmogelijk. Neem contact met ons op!

 

Get in touch!
Ga naar onze contact pagina en get in touch with us
Foto before
Foto after