Paspop buste Paspop buste
Covered
torso
Paspop buste
De ultieme presentatie met een

DE ULTIEME PRESENTATIE MET EEN PASPOP BUSTE


De paspop buste van Hans Boodt Mannequins is puur en verfijnd. Voorzien van alleen de nodige elementen zorgt onze paspop buste ervoor dat de focus volledig op jouw product komt te liggen. Dankzij onze
Invisibles collectie worden de posities en houdingen van de etalagefiguren zelfs volledig onzichtbaar! In deze collectie vind je niet alleen een paspop buste, maar ook torso’s en display benen. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voorzien van diverse vormen speciaal voor bh’s, shorts en rokjes. Echter kan de collectie voor bijna elk soort kledingstuk gebruikt worden.

De ultieme presentatie

De paspop buste uit de Bodywear Forms collectie is speciaal ontworpen voor de presentatie van lingerie en bodywear. Simpel maar verfijnd en met een sterke uitstraling zijn deze bustes perfect voor de presentatie van jouw producten. De bustes zijn beschikbaar in verschillende cup maten en bevat zelfs een paspop buste die geschikt is voor de presentatie van zwangerschapskleding! De collectie bestaat niet alleen uit de bustes, maar bevat ook ¾ torso’s en bottoms. Bekijk de collecties!

Custom-made paspop buste

CUSTOM-MADE PASPOP BUSTE

 

Als dé leverancier en producent van etalagefiguren proberen wij altijd in te spelen op de vraag vanuit onze klanten. Een paspop buste moet volledig aansluiten bij jouw merk en jouw producten. Dankzij onze innovatieve 3D studio beschikken wij dan ook over eindeloze mogelijkheden wat betreft het ontwerp en materiaal van onze etalagefiguren. Ga bijvoorbeeld voor een paspop buste voorzien van een matte zacht roze finish en koper chromen details, een transparante paspop buste of een vintage paspop buste voorzien van houten details. Op aanvraag is alles mogelijk! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bekijk onze
torso collecties
Dijckman & Dijckman
Dijckman & Dijckman
Wonderwood
Wonderwood
Wondercube
Wondercube
Macaron
Macaron
Wonderwood gents
Wonderwood gents
Paris torso
Paris torso
Leila torso
Leila torso
Invisibles
Invisibles