Etalagefiguren innovatie.

Hans Boodt doet er alles aan om de productie van etalagefiguren zo duurzaam mogelijk te laten verlopen. Zo zijn wij altijd op zoek naar nog milieuvriendelijkere productiemethodes. Recycling is hier een onderdeel van, maar ook de voortdurende zoektocht naar andere grondstoffen bijvoorbeeld.

Een etalagefiguur van Hans Boodt onderscheidt zich door vorm, houding en afwerking. Om zich te blijven onderscheiden is de afdeling development continue bezig met innoveren. Trends worden op de voet gevolgd en men is altijd op zoek naar nieuwe modellen, materialen, make-up en verf. Ook het vergroten van de gebruiksvriendelijkheid is een belangrijk aspect. Denk hierbij aan het vergemakkelijken van het aan- en uitkleden van een etalagefiguur.

Bovengenoemde zaken zorgen voor de productie van etalagefiguren van hoge kwaliteit creëren. Dit is ook de reden waarom veel klanten voor Hans Boodt kiezen als zij een custom etalagefiguur willen ontwikkelen. Zij weten dat wij trends perfect aanvoelen, dat wij slimme technieken gebruiken voor onze etalagefiguren èn dat wij zo milieuvriendelijk mogelijk te werk gaan.

De in diverse kleuren verkrijgbare MP afwerking wordt bij elke levering standaard voorzien van een kwaliteitslabel met toegevoegde informatie. Het is een belangrijke ontwikkeling die de etalagefiguren niet alleen voorziet van een betere en rijkere uitstraling, maar nog belangrijker, van eeuwige schoonheid.