Wonderwood gents.

Paspoppen torso heren collectie Wonderwood Gents

Couture meets craftsmanship in de iconische wereld van Wonderwood. Met de paspoppen torso heren collectie Wonderwood Gents focust Hans Boodt op het lichaamsdeel waarop de meest modieuze kleding manifesteert: de torso.

De kwaliteit van paspoppen kan enkel zo hoog zijn als de materialen die er deel van uitmaken. Daarom is deze paspoppen torso heren collectie uitgerust met hoogwaardig leer in zwart. Een chroom tripod base in goud en andere details in goud chroom geven deze prachtige collectie de ‘finishing touch’.

Het gewelfde middenstuk is vernieuwd met een verzacht silhouette om ervoor te zorgen  dat elk kledingstuk de vorm van de paspoppen torso omarmt. Gevormd met Hans Boodt’s zachtste vormen tot nu toe, kunnen deze halve heren figuren de kleding van high-end fashion en haute couture designers met elegantie en gemak overbrengen.

Elke Wonderwood Gents heren paspoppen torso is voorzien van een goud chroom tripod base, een fabric leren hoofd, een nek kap en schouder kappen in goud chroom en houten, zwarte armen welke flexibel zijn en diverse houdingen kunnen aannemen.