Wonderwood.

Paspoppen torso dames/heren collectie Wonderwood

Couture meets craftsmanship in de iconische wereld van Wonderwood. Met deze paspoppen torso dames/heren collectie focust Hans Boodt op het lichaamsdeel waarop de meest modieuze kleding rust: de torso. Het gewelfde middenstuk is vernieuwd met een verzacht silhouette om ervoor te zorgen  dat elk kledingstuk de vorm van de paspop torso omarmt. Gevormd met Hans Boodt’s zachtste vormen tot nu toe, kunnen de halve figuren de kleding van high-end fashion en haute couture designers met elegantie en gemak overbrengen.

Een paspop torso’s kwaliteit is net zo hoog als de materialen die er deel van uitmaken. Daarom wordt de Wonderwood serie gevormd met alleen de beste materialen die er zijn. De meest natuurlijke modellen in deze paspop torso serie worden geheel in wit uitgedrukt tot in de laatste detail, inclusief de stof, stiksels en branding van het figuur, welke allen gemonteerd zijn op een matching tripodal.

De Wonderwood paspop torso dames/heren zijn voorzien van een fabric hoofd, een hoogglans witte nek kap, hoogglans witte schouder kappen en houten armen welke flexibel zijn en diverse houdingen kunnen aannemen.