Fantasy.

Paspoppen dames realistische collectie Fantasy

Lieflijk en euforisch, deze lieftallige realistische dames paspoppen zullen je meenemen in hun universum. Een mind-trip naar sprookjesland. De licht porseleinen huidskleur, amandelvormige ogen met onvoorstelbaar lange wimpers en de getuite lippen zullen je overweldigen met een engelachtig gevoel.

De gewrichten van deze dames paspoppen zijn vreemd zichtbaar zoals bij ouderwetse poppen, waardoor ze een tengere verschijning hebben. Gekleed in elegante of verfijnde mode, zijn deze realistische paspoppen perfect geschikt voor de presentatie van uw high-end collecties. Met behulp van hun fysieke eigenschappen laten ze de stoffen die ze dragen er telkens weer prachtig uitzien.

Verheven boven de standaard realistische mannequins, is de Fantasy collectie uniek en totaal anders dan ieder andere realistische collectie die Hans Boodt tot nu toe heeft ontwikkeld.
De Fantasy collectie bestaat uitsluitend uit dames paspoppen, welke maat EU 32 dragen.

Getoond in een hoogglans witte afwerking met make-up, worden deze realistische dames paspoppen geleverd met een vierkante, glazen voetplaat, een handleiding, handschoentjes en een touch-up kit, exclusief pruik.