Blend.

VrouwVrouw

Paspop vrouw F4201F4201 Paspop vrouw F4205F4205 Paspop vrouw F4206F4206

Paspoppen dames/heren realistische collectie Blend

Paspoppen dames/heren realistische collectie Blend heeft alles te maken met een zelfverzekerde houding die city chic en city roughness combineert tot een urban outlook, verpakt in een style die high-society ademt.
Het moderne stadsleven is als een concrete jungle; sociale structuren, interacties, dagelijks werk, ambities, familie, individuele visie en een gevoel voor mode. In dit leven moet je alert zijn, snel handelen en zelfbewust blijven. Alleen dan ben je in staat om je in deze wereld te mengen maar tegelijkertijd op te vallen en door te pakken zonder enige moeite.
Deze Blend realistische paspoppen collectie brengt het beste van beide werelden samen.

Deze dames paspoppen passen zich gemakkelijk aan, waar en wanneer ze willen. Met een vleugje ‘laissez-faire’ geloven Blend vrouwen oprecht in leven en laten leven, maar zullen ze niet bang zijn zich uit te spreken over de dingen waar zij voor staan en in geloven.

De heren paspoppen hebben een ‘je ne sais quoi’ houding. Hoewel deze mannen zich bewust zijn van hun omgeving en wat de maatschappij verwacht, kunnen ze zomaar eens het tegenovergestelde doen. Simpelweg om de boel wat op te schudden. Maar waar nodig, zullen zij zich perfect aanpassen.

Voorzien van het Hans Boodt Mannequins Flexfit® program en geleverd in onze gebruiksvriendelijke box met montagehandleiding en handschoentjes. De paspoppen dames/heren realistische collectie Blend is te verkrijgen in huidskleur met make-up, inclusief ronde glazen voetplaat en touch-up kit en zijn exclusief pruik.