Studio.

Etalagepoppen dames/heren abstracte collectie Studio, wit

De Studio etalagepoppen dames/heren collectie is speciaal ontwikkeld als fundament van het Premium label. Elegante poses, details zoals zachte schouders en kleinere borsten, een scala aan mooie gezichten… Dit zijn standaard kenmerken van de etalagepoppen in het Premium label.

De collectie presenteert zelfverzekerde dames en heren welke zacht en elegant zijn en gericht op high fashion. De anatomie van deze abstracte etalagepoppen is zacht en verfijnd. Met een klein dames EU maat, zachte poses en een perfecte fit, presenteren deze dames kleding met de charme die het verdient.

De heren zijn wat minder uitgesproken en hebben daarom neutrale poses. Dit zorgt voor een perfecte balans en laat deze etalagepoppen in combinatie met elkaar er prachtig uit zien.

De Studio etalagepoppen dames/heren abstracte collectie is standaard beschikbaar in hoogglans wit met een semi-realistisch hoofd, maar kan in elke gewenste kleur of materiaal gerealiseerd worden.

De abstracte etalagepoppen dames/heren worden geleverd met een vierkant, glazen voetplaat, etalagepop instructie, handschoenen en een touch-up kit. Daarnaast zijn ze voorzien van het Flexfit® program.