Paul&Dorothy facet.

Etalagepoppen dames/heren abstracte collectie Paul & Dorothy Facet, wit

Dit is een speciale editie van de Paul & Dorothy collectie. Net als de andere Paul & Dorothy etalagepoppen, zijn deze abstracte dames en heren etalagepoppen petite, mannelijk en vrouwelijk en bovenal, zeer charmant en gracious. De facet finish geeft het geheel een special touch.
Met hun lange benen en elegante houdingen, een beetje eigenzinnigheid en een hoop charme, geeft de Paul & Dorothy collectie high-end fashion die cool, artistieke en grafische London vibe - maar altijd elegant en verfijnd.

Getoond in een hoogglans witte facet finish, kunnen deze etalagepoppen dames/heren in elke gewenste kleur of materiaal gerealiseerd worden op aanvraag.
Elk van deze Paul & Dorothy Facet abstracte etalagepoppen zijn voorzien van een vierkante facet voetplaat en het Hans Boodt Flexfit® programma, montagehandleiding, handschoenen en een touch-up kit.

Om ontwerpen zo perfect mogelijk te presenteren op deze abstracte dames en heren etalagepoppen, vragen we extra aandacht voor de maatvoering van deze etalagepoppen.