Paris Transparent.

Transparante etalagepoppen dames/heren abstracte collectie van Paris

Klassieke schoonheid kenmerkt deze abstracte dames transparante etalagepoppen. Haute couture, maar ook kunst en architectuur inspireert de stijlvolle Parisienne. En toch is ze bescheiden en ietwat gereserveerd. Ze houdt er weliswaar een hoge levensstandaard op na, maar hoeft nooit in het middelpunt van de belangstelling te staan. Juist met die less-is-more houding steekt ze boven de massa uit. Elegantie met hoofdletter E. Dat gevoel komt subtiel naar voren in de Paris Transparent collectie.
De afwerking wordt gecreëerd door een vernis laag in een specifieke kleur op de transparante abstracte etalagepoppen te spuiten.
Hetzelfde gevoel wordt gecreëerd bij deze abstracte heren transparante etalagepoppen. De Parijse man is zelfbewust, zakelijk maar met een enorm gevoel voor hedendaagse stijl. Geïnspireerd door de Parijse atmosfeer op straat, de cafés en natuurlijk haar historische modewereld.
De presentatie van deze elegante abstracte dames/heren etalagepoppen uit de Paris Transparent collectie komt misschien nog wel beter tot leven door gebruik van instore lichtbronnen. Een unieke aanvulling op de populaire Paris Collectie, bestaande uit Realistic, Abstract en Papier-maché.

Deze transparante etalagepoppen dames/heren zijn verkrijgbaar in gekleurd transparant, inclusief ronde glazen voetplaat en touch-up kit.