Paris Paper-Maché.

Etalagepoppen dames/heren abstracte collectie Paris Paper-Mâché

De papier-maché dames/heren etalagepoppen uit de abstracte Paris collectie representeren de klassieke schoonheid van de Parijzenaar: naturel, tijdloos en altijd met allure. De vrouw laat zich onder andere inspireren door architectuur, kunstenaars en stijlvolle haute couture. Ze houdt er een hoge levensstandaard op na, is selectief in haar keuzes, maar hoeft niet in het middelpunt van de belangstelling te staan. Bescheiden, ongecompliceerd en ietwat gereserveerd. Maar het is júist die houding die ervoor zorgt dat de Parijse vrouw boven de massa uitsteekt en dat zie je terug in deze verfijnde abstracte etalagepoppen met hoogglans afwerking. Hetzelfde geldt voor de mannelijke etalagepoppen uit deze lijn.
De Parijse man is ijdel, zelfbewust, zakelijk maar met een enorm gevoel voor hedendaagse stijl. Bezoekt musea en drinkt espresso bij de nieuwe hippe koffiebar om de hoek. Hij is een man van het mondaine leven, maar wél met een zelf-geplukte bos veldbloemen in zijn hand. Mooi van eenvoud; dat is deze verfijnde papier-maché lijn met hoogglans afwerking. Iets nieuws en iets anders. Geïnspireerd door de Parijse atmosfeer op straat, in de cafés en haar historische modewereld… Een unieke aanvulling op de populaire Paris collectie, bestaande uit Realistic, Abstract en Transparent.

Deze abstracte dames/heren etalagepoppen zijn verkrijgbaar in papier-maché, inclusief ronde glazen voetplaat en touch-up kit.