Paris Abstract.

Etalagepoppen dames/heren abstracte collectie Paris, grijs

De Paris abstracte etalagepoppen dames/heren zijn te omschrijven als: Klassieke schoonheid, naturel, modestad allure, tijdloos & modern.
De vrouwelijke abstracte etalagepoppen vertegenwoordigen de vrouwen die worden geïnspireerd door architectuur, kunstenaars, elegante en stijlvolle haute couture. Ze houden er een hoge levenstandaard op na echter hoeven ze nooit in het middelpunt van de belangstelling te staan. Bescheiden, ongecompliceerd en ietwat gereserveerd bewegen zij zich voort. Het is juist deze houding die ervoor zorgt dat ze boven de massa uitsteken. Wij noemen ze dan ook Elegante dames.
De man die deze abstracte etalagepoppen heren vertegenwoordigd is ijdel, zelfbewust, zakelijk maar met een enorm gevoel voor hedendaagse stijl. Deze mannen lopen rond in musea, op veilingen, bij modeshows en gaan langs bij de nieuwste lunchroom. Een man van het mondaine leven met een zelf geplukte bos veldbloemen in zijn handen.
De sfeer van de Parijse straten, de cafés en modewereld is wat dat deze etalagepoppen dames/heren collectie geïnspireerd heeft.
Naast de weinige gezichtskenmerken zoals het neusje en de lippen heeft de mannequin een simpele & tijdloze uitstraling.

Paris met een semi-abstract hoofd is standaard op voorraad in licht grijs/RAL9002. Verschillende kleuren op bestelling. Deze etalagepoppen dames/heren abstracte collectie wordt geleverd inclusief ronde glazen voetplaat en touch-up kit.