Paris.

Paspoppen dames/heren realistische collectie Paris Nude

De collectie paspoppen dames/heren realistisch Paris staat voor klassiek (klassieke schoonheid), naturel, modestad allure, tijdloos & modern.
De vrouwen die deze paspoppen dames vertegenwoordigen worden geïnspireerd door architectuur, kunstenaars, elegante en stijlvolle haute couture. Ze houden er een hoge levenstandaard op na en zijn zeer selectief in hun keuzes, echter hoeven ze nooit in het middelpunt van de belangstelling te staan. Bescheiden, ongecompliceerd en ietwat gereserveerd is hoe zij zich voortbewegen. En juist deze houding zorgt ervoor dat ze uitsteken boven de massa. Elegante dames is hoe we ze noemen.
De mannen die deze paspoppen heren vertegenwoordigen zijn ijdel, zelfbewust & zakelijk maar met een enorm gevoel voor hedendaagse stijl. Ze lopen rond in musea om kunst te ruiken, op veilingen om antiek op te kopen, bij modeshows voor de nieuwste trends en gaan langs bij de nieuwste lunchroom met barista’s om een espresso te drinken en het net uitgekomen exemplaar van Paradis door te nemen. Deze heren staan voor de man van het mondaine leven met een enorme zelf geplukte bos veldbloemen in zijn hand.
Deze realistische paspoppen dames/heren serie is geïnspireerd door de Parijse atmosfeer die te vinden is in de straten, de cafés en de modewereld en haar historie.

Verkrijgbaar in realistisch nude; de paspoppen dames/heren worden volledig in 1 kleur gesprayd, terwijl de realistische gezichtskenmerken intact blijven. Het geeft de mannequins een gecultiveerd en gepolijst voorkomen.