Leila.

Etalagepoppen dames abstracte collectie Leila White

Denk aan de Milaanse fashion scene en zie de abstracte etalagepoppen dames van Leila voor je. Ietwat apart en futuristisch, maar tevens charmant en verlokkend waardoor haar verschillende poses perfect zijn voor high-end fashion.
Milaan is altijd al een van ’s werelds mode hoofdsteden geweest. Milaan is ook leidend als het gaat om industrieel en modern design. De sfeer van deze mode stad heeft grootheden zoals Armani, Dolce&Gabbana, Piero Manzoni, the Pirelli Tower, Torre Velasca en Versace beïnvloed. En zo ook de geboorte van Leila.
De abstracte dames etalagepoppen van deze collectie mengen stijlvolle herinnering van de jaren ‘60, toen Diana Vreeland de modewereld regeerde, met een avant-garde belofte van het toekomstige 2030.

Deze abstracte etalagepoppen dames serie bestaat uitsluitend uit vrouwelijke posities en is standaard uitgevoerd in hoogglans wit, verkrijgbaar in andere kleuren op verzoek. De abstracte etalagepoppen dames Leila White worden geleverd inclusief een witte hoogglans voetplaat en touch-up kit.