Casual Friday.

VrouwVrouw

Etalagepop vrouw F3901F3901 Etalagepop vrouw F3902F3902 Etalagepop vrouw F3903F3903

Etalagepoppen dames/heren abstracte collectie Casual Friday, grijs

Onze abstracte etalagepoppen dames/heren hadden een weekendeditie nodig, dus zijn er houdingen toegevoegd die je het gevoel geven dat het weekend voor de deur staat. Dit zijn de laatste 2 uurtjes op het werk voor vertrek. Klaar voor een party na een volle en drukke werkweek.
Deze abstracte etalagepoppen dames/heren bestaan uit zittende posities op bureaustoelen zodat de producten kunnen worden gepresenteerd op een eigenzinnige manier. Experimenteel met hoogtes… BOOM! En daar is je store blikvanger.
Deze nieuwe en verbazingwekkende abstracte etalagepoppen dames/heren zijn alleen verkrijgbaar per pre pack van 3 figuren inclusief stoelen. Een set van 3 geeft de bouwcapaciteit om verschillende hoogtes uit te proberen tijdens je weekend. Elke toegevoegde pose (+ stoel) kan per stuk bij het pre pack erbij besteld worden.

De etalagepoppen dames/heren abstracte collectie Casual Friday is op voorraad in speciale MP mat grijs inclusief de stoel in dezelfde kleur maar kan in andere kleuren op aanvraag besteld worden.