Etalagepop vrouw Etalagepop vrouw
Etalagepop
vrouw
female mannequins
Abstracte etalagepop

ABSTRACTE ETALAGEPOP VROUW


De abstracte etalagepop vrouw van Hans Boodt Mannequins: mysterieus maar o zo charmant. Zo zijn de dames uit de
Paris collectie stijlvol en voorzien van een klassieke, natuurlijke schoonheid. Creëer een luxe uitstraling met de Paris White Copper- en de Paris Black Copper collectie. Deze etalagepop vrouw is voorzien van koper chromen details en een mat witte- of zwarte afwerking. Een echte blikvanger! Ook de paspoppen uit de Paris Transparent en de Paris Paint collectie zijn gemaakt om te schitteren.

 

Abstracte etalagepop

Op zoek naar een sportieve etalagepop vrouw? Dan zijn de dames uit de Sport en de Movement collectie perfect voor jou! Echte powervrouwen, gemaakt om te bewegen en beschikbaar in talloze posities en houdingen. Voor een relaxte uitstraling ben je bij onze Casual Friday collectie aan het juiste adres. Een etalagepop vrouw beschikbaar in allerlei relaxte houdingen, klaar voor het weekend na een drukke werkweek. Liever een elegante etalagepop vrouw? Feminine krijgt een nieuwe betekenis dankzij de dames uit de Zoë en de Leila collectie. Charmant, uniek en verlokkend.

Realistische etalagepop vrouw

REALISTISCHE ETALAGEPOP VROUW


Tegenover de mysterieuze abstracte etalagepop vrouw staan onze realistische dames. Een veelzijdige etalagepop vrouw collectie, hip, jong en levensecht. Combineer city chic en city roughness met de etalagepop vrouw uit de
Blend Realistic en de Casual Realistic collectie. Zelfverzekerde vrouwen, in de bloei van hun leven en die high-society ademen. Wat dacht je van Miss Róisín? Een adembenemende etalagepop vrouw, gemaakt om te schitteren in lingerie. Maar wanneer je écht menig mond open wilt laten vallen raden we je aan om eens een kijkje te nemen bij de Fantasy collectie. Zoals de naam al suggereert, deze dames zijn alles behalve gewoon. Een etalagepop vrouw met een engelachtige uitstraling.