Etalagepop man Etalagepop man
Male
mannequins
Etalagepop man
Abstracte etalagepop man

ABSTRACTE ETALAGEPOP MAN


Hans Boodt Mannequins levert aan retailers van groot tot klein. Iedereen kan bij ons terecht voor een etalagepop. Hans Boodt Mannequins biedt een zeer gevarieerd aanbod etalagefiguren, ook onze abstracte etalagepop mannen zijn erg verscheidend. Op zoek naar de perfecte etalagepop man om jouw sportmerk te presenteren? Dan zijn de heren uit de
sportcollectie daar geknipt voor! Stuk voor stuk dynamische karakters, ontworpen om te bewegen. Of wat dacht je van de mannen uit de Blend Abstract collectie? Zelfverzekerd met een sterke en uitgesproken houding, terwijl de etalagepop man uit de De Paul & Dorothy collectie juist elegante houdingen heeft. In de Blend Fabric en de Blend Facet collectie gaan city chic en city roughness hand in hand. Liever een geraffineerde, luxe look? Bekijk dan onze Paris Black- en Paris White Copper collecties!

Realistische etalagepop man

REALISTISCHE ETALAGEPOP MAN

Hans Boodt Mannequins biedt een breed aanbod aan realistische paspoppen, van levensecht tot fantasierijk. Onze realistische etalagepop man heeft een zelfverzekerde houding en een goed gevoel voor stijl. De heren uit de Casual-, Blend Realistic- en de Beat Union collectie zijn realistische paspoppen voorzien van een levensechte huidskleur en talloze verschillende posities. Geïnspireerd op het moderne stadsleven hebben deze heren een echte ‘je ne sais quoi’ houding. Onderscheid jij je het liefst volledig van de massa? Dan vind je de etalagepop man uit onze Ugly collectie vast helemaal te gek! Niet je standaard paspop, maar realistische mannen waarmee je een kledinglijn kunt presenteren die een ‘niet-model’ ook past. Realistisch 2.0!