Wonder Wood Wonder Wood
Ontwerp je eigen torso

Onze Wonderwood Torso dient als een leeg canvas dat geheel naar eigen wens kan worden ingevuld om zo aan te sluiten op het DNA van jouw brand. Kies een vorm, stof, kleur, stiksels, base en creëer een uniek karakter. Jouw unieke karakter.

 

Bekijk onze custom made torso's en laat je inspireren om je eigen torso bij ons te ontwerpen...

Get inspired
Custom
Custom

WONDERWOOD PASPOPPEN TORSO COLLECTIE

Couture meets craftsmanship in de iconische wereld van Wonderwood. Met deze paspoppen torso collectie focust Hans Boodt Mannequins op het lichaamsdeel waarop de meest modieuze kleding rust: de torso. Het gewelfde middenstuk is vernieuwd met een verzacht silhouette om ervoor te zorgen  dat elk kledingstuk de vorm van de paspop torso omarmt. Gevormd met Hans Boodt Mannequins' zachtste vormen tot nu toe, kunnen de halve figuren de kleding van high-end fashion en haute couture designers met elegantie en gemak overbrengen.

 

De kwaliteit van een paspop torso is net zo hoog als de materialen die er deel van uitmaken. Daarom wordt de Wonderwood torso serie gevormd met alleen de beste materialen die er zijn. De meest natuurlijke modellen in deze collectie worden geheel in wit uitgedrukt tot in de laatste detail, inclusief de stof, stiksels en branding van het figuur, welke allen gemonteerd zijn op een matching tripod base.

 

De Wonderwood paspoppen zijn voorzien van een fabric hoofd, een hoogglans witte nek kap, hoogglans witte schouder kappen en houten armen welke flexibel zijn en diverse houdingen kunnen aannemen.


De Wonderwood paspoppen zijn voorzien van:

- Fabric hoofd

- Hoogglans witte nek caps

- Hoogglans witte schouder caps

- Houten, flexibele armen

- Hoogglans witte tripod base

 

Bij Hans Boodt Mannequins is alles mogelijk. Customize je Wonderwood torso zoals jij wilt. Endless possibilities.

Gerelateerde collecties:
Elegant Essentials    Wondercube