Hooks Point of Sale Hooks Point of Sale

HOOKS POINT-OF-SALE COLLECTIONS

Het creatieve team van Hooks combineert vorm en functie om aangepaste en op maat gemaakte point-of-sale collecties te maken welke matchen met je winkelontwerp en deze tegelijkertijd complimenteren.

Het strakke, grafische design van de ALLURE point-of-sale collectie ademt high-end. Een luxe stijl met goudkleurig brass en doorschijnend acryl. De gevarieerde hoogtes en sterke geometrische vormen creëren een diverse groep karakters binnen één lijn.

De kleurrijke CONES voegen kleur toe aan de winkelervaring – perfect geschikt om zelfs de meest eenvoudige ontwerpen naar een hoger niveau te brengen. Gemaakt van stevig metaal fungeert de kegelvormige basis als stevige tegenhanger van het slankere upper design.

SERVEUR combineert klassieke modernistische stijl met een luxe touch, zonder hierbij de grafische elementen te vergeten. Snel aanpasbare functies zorgen voor gebruiksvriendelijkheid en creëren functionele ontwerpen met een veelzijdig karakter. Ontworpen met een stijlvol mat koperen en mat zwarte afwerking.

Het organische karakter van de BOIS point-of-sale collectie voegt direct een modern gevoel toe aan je winkel. Het minimalistische design met een combinatie van houten onderdelen en wit metaal zorgt voor een Scandinavische look.

TREES is een veelzijdige collectie, geïnspireerd door de natuur. De TREES collectie kan gebruikt worden voor het presenteren van verschillende producten. Van schoenen tot sieraden en van kleding tot hoofddeksels. De combinatie van hout en wit polyurethaan zorgt voor natuurlijke maar strakke impressie.

Gebaseerd op dynamische dieren vormen is de ANIMENTALS point-of-sale collectie een collectie die speels en abstract tegelijkertijd is. Het geometrische ontwerp, rauwe metaal en de poedercoating zorgen voor een eigentijdse en innovatieve look.

Hooks is een samenwerking tussen Hans Boodt Mannequins en Soopl.
www.hooks-creative.com